Maudy's haarStijl de kapsalon voor dames, heren en kinderen

Kapsalon Maudy's HaarStijl

Ik ben Maudy, de trotse eigenaresse van Maudy’s haarStijl. Toen ik net was begonnen op de kappersopleiding had ik mijn zinnen al gezet om “ooit” een eigen salon te gaan beginnen, Het is nu als een droom die uitkomt, vandaar dat de tekst Wish it, Dream it, Do it! op de muur in mijn kapsalon staat.

Ik heb verschillende dingen gedaan om de kapster te worden die ik nu ben. Als eerste heb ik de kappersopleiding aan het IMKO college te Eindhoven gevolgd. Toen ik na 2 jaar klaar was met deze opleiding ben ik direct aan de slag gegaan bij een kapsalon. Omdat ik me breder wilde oriënteren en meer uit het kappersvak wilde halen heb ik de opleiding Complete hairstylist op de B-Academy te Amsterdam gevolgd. Hier heb ik vooral geleerd om bij de modelkeuze niet alleen naar de haren te kijken maar naar de hele persoon. Het totale plaatje moet kloppen. Ik ben een kapster geworden die in staat is om een eigen handtekening in iemands haar te maken.

Ik volg de trends op de voet, en volg regelmatig cursussen, dus ben altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het kappersvak.

Ik ben ontzettend trots op mijn salon en als bovenstaande informatie u nieuwsgierig maakt, nodig ik u uit om mijn kapsalon eens te bezoeken. Zodat ik mijn passie en vakmanschap kan tonen.

Tot ziens, Maudy



 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij Maudy's HaarStijl, dan kan dit snel en eenvoudig door te bellen naar:

T. 0497 - 51 87 08

U kunt Maudy's Haarstijl ook WhatsAppen!
M. 06 - 15 47 08 68
 
Maudy's Haarstijl © 2014     DOEN! Webontwerp en Grafisch ontwerp